luni, 14 octombrie 2024
Informația fără granițe


O româncă din Italia și copilul ei de doi ani au dipărut fără urmă. Cei doi erau protejați de autorități într-o structură pentru victimele violenței domestice

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - duminică, 29 septembrie 2024 Etichete: , , , ,

O româncă în vârstă de 38 de ani din România,  pe nume Mia Mihai, a dispărut împreună cu fiul ei de doi ani, Alin, după ce a plecat voluntar dintr-o structură protejată din localitatea Merate, provincia Lecco (Lombardia) din Italia.

Mia Mihai împreună cu fiul ei de doi anișori. Sursă foto: ilgiorno.it.

- Continuarea după publicitate -

Potrivit celor relatate de ziarul Il Giorno, conaționala noastră a plecat cu copilul său din structura protejată La Bussola din localitatea Novate în jurul orei 08:00 de sâmbătă, 28 septembrie 2024.

Ea se afla acolo deoarece primea sprijin în calitate de victimă a violenței domestice și era așteptată să revină în cadrul structurii, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Telefonul Miei Mihai este închis, ceea ce face imposibilă contactarea sau localizarea acesteia prin mijloace obișnuite.

- Continuarea după publicitate -

Prefectura a făcut un apel public către oricine ar putea avea informații despre locul unde s-ar afla femeia și copilul său, solicitând ca cei care au văzut-o să contacteze carabinierii din Merate la numărul +390399514000.

Autoritățile locale sunt în alertă, iar comunitatea rămâne în așteptarea oricărei informații care ar putea conduce la găsirea celor doi.