marți, 15 octombrie 2024
Informația fără granițe


Italian bătut și incendiat de fosta iubită româncă. Bărbatul a ajuns de două ori la Urgențe în aceeași noapte

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - luni, 14 octombrie 2024 Etichete: , ,

O femeie în vârstă de 45 de ani, de naționalitate română, a fost arestată în localitatea italiană San Benedetto del Tronto, provincia Ascoli Piceno din regiunea Marche, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 13 octombrie 2024, după ce și-a atacat cu violență fostul partener.

Atacul s-a petrecut urma unei dispute legată de proprietatea unei mașini, care a avut loc în jurul orei 04:00 dimineața.

- Continuarea după publicitate -

Conaționala noastră l-a lovit repetat pe bărbat de mai mule ori în față, provocându-i răni la ochi, ceea ce a dus la diagnosticarea unei hemoragii conjunctivale și un prognostic de șapte zile de recuperare.

Incidentul a avut loc în interiorul autoturismului pentru care cei doi se certau asupra dreptului de proprietate.

Pe parcursul altercației, femeia a rostit amenințări serioase la adresa fostului partener, un cetățean italian, amenințări precum „te omor” și „îți voi arunca mașinile în aer”.

- Continuarea după publicitate -

După ce bărbatul a ajuns la Urgențe și a primit îngrijirile medicale de rigoare, el s-a îndreptat spre locuința sa, dar acolo a avut parte de o nouă agresiune violentă.

Mai exact, femeia româncă îl aștepta în fața casei sale și l-a atacat din nou, de data aceasta aruncându-i pe cap și pe brațe lichid inflamabil și dându-i foc cu ajutorul unei brichete.

Bărbatul a suferit arsuri de gradul unu și doi și a fost transportat din nou la Urgențe, unde medicii i-au stabilit un alt prognostic de 25 de zile.

Femeia a fost arestată, fiind acuzată de leziuni agravante și amenințare, iar autoritățile continuă cercetările în acest caz dramatic.