marți, 15 octombrie 2024
Informația fără granițe


Român care muncește în Italia, dat dispărut de fratele din România. Căutat cu drone și câini de salvare

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora În evidență Știri - marți, 15 octombrie 2024 Etichete: , , ,

Laurentiu Coșărianu, un român în vârstă de 42 de ani, care lucrează că cioban în Italia, este căutat intens de mai bine de o săptămână în Sant’Angelo in Pontano, un mic sat din provincia Macerata, regiunea Marche.

Laurentiu Coșărianu. Sursă foto: ansa.it.

- Continuarea după publicitate -

Conaționalul nostru, care era angajat la o fermă din zonă, a dispărut fără urmă în seara zilei de 5 octombrie 2024, iar ultimul care a vorbit cu el a fost fratele său din România, potrivit publicației Picchio News.

Fratele bărbatului, îngrijorat de lipsa de răspuns la apelurile repetate, a decis să alerteze autoritățile și s-a deplasat personal în Italia pentru a depune o plângere oficială.

Din acel moment, echipele de căutare, formate din carabinieri, pompieri, protecția civilă, unități de câini de căutare și drone, au început operațiuni de amploare pentru a-l găsi pe Coșărianu în zona contrada Perilli, unde acesta fusese văzut ultima oară.

- Continuarea după publicitate -

Bărbatul român are o înălțime de aproximativ 1,65 metri, ochi căprui, păr castaniu și scurt, iar la momentul dispariției purta pantaloni și un hanorac de culoare închisă.

Conform anchetatorilor, telefonul său a fost închis după ultima conversație cu fratele său, făcând imposibilă localizarea sa ulterioară.

Căutările sunt încă în desfășurare, autoritățile folosind toate mijloacele disponibile pentru a-l găsi pe bărbat, inclusiv sprijinul voluntarilor și al salvamontiștilor.