vineri, 18 octombrie 2024
Informația fără granițe


Moarte tragică pentru o româncă în Spania, mașina în care se afla a ars complet

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Prima pagină Știri - luni, 6 mai 2024 Etichete: , , ,

O femeie româncă a murit carbonizată după ce mașina în care se afla a intrat în coliziune cu un stâlp electric în Liencres, comuna Piélagos, în regiunea Cantabria din nordul Spaniei.

Accidentul tragic s-a produs în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, 5 mai, în Liencres. Mașina, condusă de un bărbat român, a ieșit de pe drum și a lovit un stâlp electric, iar ulterior a luat foc, informează publicația Cadena SER.

- Continuarea după publicitate -

 

Conform informațiilor furnizate de autoritățile spaniole, incidentul a avut loc în jurul orei 03:30 dimineața, pe drumul care leagă localitatea Liencres de plaja Somocuevas.

- Continuarea după publicitate -

Un autoturism model Fiat 500, în care se aflau două persoane – un bărbat și o femeie – a ieșit de pe șosea și a lovit violent un stâlp de electricitate și gardul unei case, după care a a fost cuprins de flăcări.

Pasagera mașinii, o femeie de naționalitate română a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a decedat ca urmare a impactului și a incendiului care a urmat.

Echipajele de intervenție sosite la locul accidentului au reușit să o scoată carbonizată din vehiculul mistuit de flăcări.

Șoferul, de asemenea de naționalitate română, a suferit leziuni grave și a fost transportat de urgență la Spitalul Valdecilla pentru îngrijiri medicale.

- Continuarea după publicitate -

La fața locului au intervenit echipaje ale Serviciului de Urgență 112 Cantabria, inclusiv pompieri din Santander, ambulanțe trimise de serviciul medical 061 pentru transportul victimei decedate și al șoferului rănit, precum și Garda Civilă de Trafic, care a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

Locuitorii din zonă au fost șocați de amploarea evenimentului, unii mărturisind că flăcările au atins cel puțin zece metri înălțime. Potrivit acestora, nu impactul i-a trezit, ci sirenele mașinilor de pompieri care s-au auzit la sosirea acestora.