marți, 22 octombrie 2024
Informația fără granițe


Copil român, mort în Germania la numai 7 anișori. A fost lovit de un tramvai

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Prima pagină Știri - marți, 7 mai 2024 Etichete: , , , , ,

Tragedie în ziua de Paște la Gelsenkirchen, în Germania, unde un copil român în vârstă de 7 ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un tramvai, informează Observator.

Incidentul a avut loc între orele 13:00 și 14:00, când micuțul, traversând strada fără să se asigure, a ajuns sub roțile tramvaiului.

- Continuarea după publicitate -

În urma accidentului, copilul a fost grav rănit și, din păcate, a decedat în drum spre spital.

Sursa foto: Captură video Observator

La locul accidentului, scenele au fost desprinse dintr-un coșmar. Rudele băiatului, sosite în grabă, au asistat la eforturile disperate ale pompierilor de la descarcerare pentru a-l scoate pe micuț de sub tramvai.

- Continuarea după publicitate -

Circulația în zona accidentului a fost întreruptă pentru câteva ore, pe când autoritățile au încercat să gestioneze situația și să colecteze informații. Poliția locală a lansat un apel de urgență, solicitând martorilor să ofere detalii care ar putea ajuta la clarificarea exactă a circumstanțelor în care s-a produs tragicul eveniment.

Comunitatea română din Gelsenkirchen este profund îndurerată, iar familia băiatului primește sprijin în aceste momente grele.