marți, 22 octombrie 2024
Informația fără granițe


Doi frați români plecați la muncă în străinătate, dispăruți fără urmă. Alerta a fost dată de bunica bărbaților din România

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Din România Știri - miercuri, 31 iulie 2024 Etichete: , , , , , , ,

Polițiștii români sunt implicați într-o amplă anchetă după ce doi frați, Iliescu Caius Gelu și Iliescu Tiberiu, plecați la muncă în Olanda de aproximativ 10 ani, au dispărut fără urmă.

Alarma a fost dată de o femeie de 63 de ani din Deva, care este bunica celor doi români, așa cum reiese din cele transmise de publicația Sursa de Vest.

- Continuarea după publicitate -

Ea a sesizat autoritățile după ce, din luna aprilie, nu a mai reușit să ia legătura telefonic cu nepoții ei.

Iliescu Caius Gelu și Iliescu Tiberiu, dispăruți fără urmă în străinătate. Sursă foto: Sursa de Vest.

Iliescu Caius Gelu are părul blond tuns scurt, ochi căprui, o înălțime de 1,70 metri și o greutate aproximativă de 70 de kilograme. Fața lui este ovală.

- Continuarea după publicitate -

Fratele său, Iliescu Tiberiu, are părul șaten tuns scurt, o înălțime cuprinsă între 1,75 și 1,78 metri, ochi căprui închis și o greutate de aproximativ 70-75 de kilograme. Fața lui este de asemenea ovală.

De la primirea sesizării, polițiștii au desfășurat diverse activități investigative și de căutare pentru a-i găsi pe cei doi frați, care au fost dați în urmărire.

„Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii celor două persoane să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Ancheta este în desfășurare, iar familia așteaptă cu sufletul la gură vești despre cei doi frați dispăruți.