vineri, 18 octombrie 2024
Informația fără granițe


Cuplu surprins întreținând raporturi intime în timpul zborului cu avionul. Pasageră: „Și-a acoperit poala cu un fular”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - sâmbătă, 18 mai 2024 Etichete: , , , , , ,

Un cuplu a fost surprins în timp ce raporturi intime la bordul unui zbor British Airways, spre dezgustul celorlalți pasager prezenți.

Potrivit Daily Express, incidentul s-a petrecut marți, 7 mai 2024, pe zborul de la Londra, Marea Britanie, spre Dublin, Irlanda.

- Continuarea după publicitate -

Scena a fost surprinsă de o pasageră. Sursă: SWNS/Daily Express.

Farrah, o tânără de 26 de ani din West London, care călătorea cu mama și fratele ei, a fost șocată să observe comportamentul indecent al cuplului.

„Mă uitam la fratele meu de fiecare dată când vorbeam și am văzut multe mișcări viguroase în scaunele de pe cealaltă parte”, a declarat Farrah.

- Continuarea după publicitate -

„Era foarte evident. Ea era constant – timp de 15 până la 20 de minute – într-o activitate intensă cu bărbatul. Erau copii pe avion și un copil alerga în sus și în jos pe culoar, văzând acea scenă”.

Zborul BA832, întârziat, a decolat la ora 7:28 dimineața de pe Heathrow, iar Farrah a surprins momentul pe cameră. Ea a observat cuplul devenind tot mai intim la scurt timp după decolare, în avionul Airbus A320, spunând că bărbatul și-a acoperit poala cu un fular.

„Aveam aproximativ 38 de minute de zbor când am observat. Era destul de stânjenitor pentru mine să stau cu fratele meu și să fiu martoră la așa ceva. Era unul dintre avioanele mai mici, ceea ce făcea ca totul să fie mai aproape decât în avioanele mai mari”, a spus ea.

„Copiii alergau pe culoare, aveau între patru și opt ani. La acea vârstă, când trec pe lângă ceva de genul acesta, sigur se uită”.

- Continuarea după publicitate -

Pe de altă parte, un purtător de cuvânt al companiei British Airways a declarat: „Echipajul nostru nu a fost informat despre vreo problemă la bord. Dacă ar fi fost informați, ar fi luat măsurile necesare pentru a o rezolva”.