marți, 22 octombrie 2024
Informația fără granițe


Român care călătorea cu avionul spre România, mort sub ochii soției sale după ce s-a simțit rău în timpul zborului

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - joi, 8 august 2024 Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

Un tragic incident s-a petrecut în dimineața zilei de marți, 6 augsut 2024, la bordul unui avion care zbura de la Paris spre Cluj-Napoca, ducând la moartea unui român în vârstă de 35 de ani originar din Negrești-Oaș, județul Satu Mare.

Lucian și soția sa Aniela. Sursă foto: Facebook.

- Continuarea după publicitate -

Conaționalul nostru, pe nume Lucian și care călătorea împreună cu soția sa însărcinată, Aniela, a intrat în stop cardio-respirator la circa o oră după decolarea din capitala Franței.

Avionul Ryanair cu care cei doi soți români zburau a decolat la ora 06:00 din Paris și a trebuit să aterizeze de urgență pe aeroportul din Frankfurt, Germania, în jurul orei 07:00, după ce bărbatului român i s-a făcut rău.

Însoțitorii de zbor au reacționat prompt, acordându-i primul ajutor și efectuând manevre de resuscitare până în momentul în care avionul a aterizat și au intervenit paramedicii.

- Continuarea după publicitate -

Personalul medical de pe ambulanță a preluat pacientul și a continuat eforturile de resuscitare timp de 30 de minute. În ciuda tuturor încercărilor disperate de a-i salva viața însă, starea lui Lucian nu s-a îmbunătățit.

El a fost transportat apoi de urgență la un spital din apropiere unde, în jurul orei 16:00, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

După ce a stat câteva ore pe aeroportul din Frankfurt, aeronava Ryanair și-a reluat zborul către Cluj-Napoca, aterizând cu o întârziere de cinci ore, la ora 14:23.

Întreaga comunitate din Negrești-Oaș este în stare de șoc după aflarea veștii tragice. Tânărul de 35 de ani, care nu mai fusese în România de patru ani, se întorcea alături de soția sa pentru a-și anunța familia că vor deveni părinți.

- Continuarea după publicitate -

„Bebe meu, cum ne alintam noi mereu, eu încă sper la un miracol. Mă rog bunului Dumnezeu să facă o minune pentru că nu concep viața fără tăticul nostru.

Doar eu știu ce am în suflet și mă tot întreb DE CE TU? Un soț iubitor, atent, protector, iar eu știu deja că erai cel mai bun, responsabil și amuzant tătic din lume.

Soțul meu bun, blând, puternic, iubitor, cu zâmbetul pe buze mereu… ești tot universul meu.

Nu îmi vine să cred că Dumnezeu mi te-a luat așa devreme când totul începea să prindă contur în familia noastră.

- Continuarea după publicitate -

Urma să afli cu ce ne-a binecuvântat Dumnezeu, cu o fetiță sau un băiețel ce urma să ne umple inimile de iubire, fericire și emoții, iar tu să fii cel mai fericit tătic din lume, pentru că va fi băiețelul pe care ți-l doreai din inimă.

Te iubim necondiționat… ești și vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna!”

Acestea sunt cuvintele cu care Aniela, soția lui Lucian, a decis să-și ia rămas bun de la Lucian, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook la care reacțiile au fost extrem de multe și pline de solidaritate cu viitoarea mamă româncă.